(+45) 21 28 58 03
Her et kig ind i mit dejlige atelier, hvor jeg denne sommer har stillet mig den udfordring at "styre" min farveglæde, når jeg maler min ny serie. 
Jeg arbejder naturligvis stadigvæk med "Stariway to Heaven" om det at gå vejen, at det ikke er for sent at skifte retning, at ændre kurs her i livet.

MALERIER og tanker bag mine udtryk:      

 

Mine værker handler alle om "at gå vejen" her i livet, og om, at det aldrig er for sent at skrifte retning/ændre sin kurs. 


Der er et gammelt kinesisk ordsprog som siger:

"Hvis ikke vi ændrer retning, ender vi der, hvor vi er på vej hen". Det er et godt ordsprog, og det giver anledning til at tænke lidt over, hvor man er på vej hen med sit liv, sin virksomhed eller hvad det nu er man er på vej med. 
  
Personlig udvikling har altid optaget mig meget, og jeg har derfor valgt at arbejde med udtrykket "at gå vejen". Det viser jeg i form af trapper, stiger, fugle som bevæger sig, og så vil du ofte se et øje i værkerne. Jeg oplever øjet som sjælens spejl, eller som man siger på engelsk "The eye is the key to your soul". 

De meget figurative malerier er fra min serie "Gå Vejen", som Kunsthistoriker Tom Jørgensen har skrevet om.  Kunstteksten kan du læse om, hvis du trykker på fanen kunsttekster.

Serien "Stairway to Heaven" også kendt som mine trappemalerier, handler selvsagt også om at gå vejen og at det aldrig er for sent at ændre retning/kurs.

Mine helt små malerier, som oftes måler 10x10 eller 15x15 er en hyldest til "tosomheden".  Tosomheden kan være en udfordrende størrelse og det fungerer altid bedst, når man gør sig umage.  At man ser på tosomheden, som at der er noget der er større end en selv, nemlig det at være to. Det illustrerer jeg med mine fugle, som jeg oftes bruger i mine malerier, en krop med to hoveder. Man er to i en. 

 

 
.."
Der er ikke noget så skønt, som ægte arbejdsglæde, og det er den i ser her. Jeg er i færd med at udfordre mig selv rent kunstnerisk, med nyt udtryk og ikke mindst at "styre" min farveglæde.   Her ser du et kig ind i mit atelier, hvor jeg hen over sommeren 2017 arbejder mere sort hvid end jeg  normalt gør. Det er lidt af en udfordring, men det er super godt for udviklingen af mit udtryk. Titel: Stairway to Heaven/Black&White
Mål:   120x120 Titel: Stairway to Heaven - "Lige i øjet"
Mål:   50x50 Titel: "Stairway to Heaven" - Gå vejen
Titel:  80x80 Titel: Stairway to Heaven
Mål:   80x80
Titel: "Stairway to heaven"
Mål:    120x120 Her ser du et af mine nyeste værker med målet 120x120. Det er klar til at komme op at hænge på min nymalede væg. Titel: Stairway to Heaven
Mål:   80x80 Titel: Tosomhed og kærlighed
Mål:   120x120 Titel: Stairway to heaven in read
Mål: 60x60 Titel: Stariway to heaven 2017
Mål:   100x130
Titel: "Stairway to Heaven"  - hvad husker man egentlig, når man trevler maskerne op/skruer tiden lidt tilbage?
Mål:    90x120

Nyt foto på vej med bedre lys. Titel: True love.
Mål:  100x100 Titel: Stairway til Heaven 
Mål;  120x120

Når jeg arbejder med mine trappe malerier har jeg dette gamle kinesiske ordsprog i tankerne.
"Hvis ikke vi ændrer retning, ender vi der, hvor vi er på vej hen". 
Det er et godt ordsprog, og det giver anledning til at tænke lidt over, hvor man er på vej hen med sit liv, sin virksomhed eller hvad det nu er man er på vej med. Titel: Stairway to Heaven - lys og mørke
Mål:   60x60 Titel:  MyPortugal - Gå vejen langsomt.
Mål:    100x100
  Her ser du Stairway to Heaven/"an eyeopener" og min bronze skulptur "Johannes" udstillet i mit kontor.
Jeg har ofte mine malerier udstillet i eget hjem, hvor de modnes og fremvises til kunder. Titel:  Den sidder lige i øjet.
Mål:   150x150
 
Titel: følsom & eksplosiv i skøn harmoni 2016
Mål:   90x120 Titel: Stairway to Heaven - et klogt øje
Mål:   60x60 Her ser du to af mine værker i flot harmoni i stue 2016.
Jeg har valgt at sætte både et abstrakt og et meget figurativt værk sammen i et og samme rum.
Værkerne er til salg. Titel: Livets rejse/My Portugal
Mål:  80x80
  Titel: Turningpoint.
Mål':  90x130

Trappemaleri som handler om at gå vejen:
Der er et gammelt kinesisk ordsprog som siger: "Hvis ikke vi ændrer retning, ender vi der, hvor vi er på vej hen". Det er et godt ordsprog, og det giver anledning til at tænke lidt over, hvor man er på vej hen med sit liv, sin virksomhed eller hvad det nu er man er på vej med.  Titel: Et maleri fra serien "Gå vejen" - "Trappen i skoven"
Mål:   100x80

Trappemaleri som handler om at gå vejen:
Der er et gammelt kinesisk ordsprog som siger: "Hvis ikke vi ændrer retning, ender vi der, hvor vi er på vej hen". Det er et godt ordsprog, og det giver anledning til at tænke lidt over, hvor man er på vej hen med sit liv, sin virksomhed eller hvad det nu er man er på vej med.  Titel: Når årstidernes skifter - "Gå vejen"
Mål 100x100
Her et kig ind i min stue, hvor jeg præsenterer et af mine mere lette og abstrakte værker. Titel: Den vidunderlige opdaglesesrejse.
Mål:  100x100

Trappemaleri som handler om at gå vejen:
Der er et gammelt kinesisk ordsprog som siger: "Hvis ikke vi ændrer retning, ender vi der, hvor vi er på vej hen". Det er et godt ordsprog, og det giver anledning til at tænke lidt over, hvor man er på vej hen med sit liv, sin virksomhed eller hvad det nu er man er på vej med.  Titel: Stariway to Heaven - spøgelsestrappen
Mål:   40x40 Titel: Tungeslasker
Mål:   120x80
Med sort ramme
  Her ser du to af mine værker med forskellige stilarter, og som harmonerer perfekt sammen. Titel: Fortrolighed
Mål:   120x80
Med sort ramme
  Titel: Kys frøen og tro på det 
Mål    80x80

Trappemaleri som handler om at gå vejen:
Der er et gammelt kinesisk ordsprog som siger: "Hvis ikke vi ændrer retning, ender vi der, hvor vi er på vej hen". Det er et godt ordsprog, og det giver anledning til at tænke lidt over, hvor man er på vej hen med sit liv, sin virksomhed eller hvad det nu er man er på vej med. 
Titel: Livets rejse under vand.
Mål:   100x140
  Fotokvalitet er ikke helt som det burde være. Nyt foto på vej.

Titel: Tag dit liv ved hånden og gå vejen - The LifeFullness in you.
Mål:  100x100

Trappemaleri som handler om at gå vejen:
Der er et gammelt kinesisk ordsprog som siger: "Hvis ikke vi ændrer retning, ender vi der, hvor vi er på vej hen". Det er et godt ordsprog, og det giver anledning til at tænke lidt over, hvor man er på vej hen med sit liv, sin virksomhed eller hvad det nu er man er på vej med.  Titel: "Lækker mås"
Mål:   50x50 Titel: MyPortugal 2015
Mål:  90x120
  Titel: Livets trappe
Mål:  80x100

Trappemaleri som handler om at gå vejen:
Der er et gammelt kinesisk ordsprog som siger: "Hvis ikke vi ændrer retning, ender vi der, hvor vi er på vej hen". Det er et godt ordsprog, og det giver anledning til at tænke lidt over, hvor man er på vej hen med sit liv, sin virksomhed eller hvad det nu er man er på vej med.  Titel: Gå vejen med rogn
Mål: 100x120
  Titel: Gå vejen klogt.
Mål:  100x130
 
Titel: "Birds Eye"
Mål:   60x60 Titel: Gå vejen og kys min hjerne
Mål: 60x60
  Titel: Gå vejen sammen
Mål: 80x80
  Titel: Gå vejen med den du stoler på.
Mål: 80x80
  Titel: Gå vejen som barn
Mål:   80x80 Titel: Gå vejen gennem ild og vand.
Mål:   40x40
Titel: Gå vejen som søskende
Mål:   40x40 Titel:
Mål:  80x80 Titel: Tosomhed og kærlighed.
Mål:   15x15 Titel: Tosomhed og kærlighed.
Mål:   15x15 Titel: Tosmhed og kærlighed
Mål:   15x15 Titel: Tosomhed og kærlighed.
Mål:   15x15 Titel: Tosmhed og kærlighed
Mål:   15x15 
BRONZESKULPTUR AF MIN REJSEKAMMERAT "JOHANNES".

Johannes som unika bronzeskulptur måler 28 cm højden og 21 cm bredden. 


Johannes som vinprop, er en perfekt gaveide til "den der har alt". Du får vinprop og skulptur i et. 

Historien bag min "rejsekammerat" Johannes:

Denne mand på cykel kalder Tina Hee for Johannes. Det samme navn havde hovedpersonen fra H.C. Andersens ”Rejsekammeraten”, der netop er et eventyr om selve livets rejse. Tina Hees ”Johannes” er på samme måde et symbol på alle mennesker, på dig og mig og vores rejse gennem livet, og han er da også blevet motivet i nogle af de skulpturer, som kunstneren er begyndt at arbejde med. Tina Hees kunst udtrykker i det hele taget den nysgerrighed overfor alt levende, stort som småt, som H.C. Andersen var en ren mester i at skildre.

Se mere her på denne side: Klik her. 
På dette foto ser du min "rejsekammerat" Johannes, som vinprop. Han kan også blot stå til pynt og nydes, som en lille skulptur. På dette foto ser du min rejsekammerat Johannes som unika bronzeskulptur.
Skulpturen er til salg. På dette foto ser du min rejsekammerat Johannes som unika bronzeskulptur. 
​Skulpturen er til salg. På dette foto ser du min rejsekammerat Johannes som unika bronzeskulptur. 
​Skulpturen er til salg. 
Referencer
Jeg synes du maler nogle dejlige billeder, som er åbne for fortolkninger, jeg beundrer dine teknikker, ”look” og uforudsigeligheden i dine billeder. Jeg tror sgu du bliver en stor maler!

Fotograf Leif Schiller (Leifie)

Jeg kan godt forstå, at mange af Tinas malerier hedder noget med "Glad i låget" - for det bliver man, når man betragter dem.

Winnie Elsborg, Elsborg Grafisk ApS

"Gå vejen og dans" er titlen på billedet, det er lige sådan mit liv skal være fremover, jeg er rigtig glad for, at du kom forbi og jeg fik billedet med hjem, nu kan det hjælpe mig godt på vej videre i livet... ligesom din Johannes.     Charlotte Fæster
                                                    
Seriøsitet og humor følges ad med høj hat og stok
du ligner den fine og dygtige kunstner du er. Credo herfra... Fine værker, fin indstilling og smukke værdier du viser frem i ord og sfære... 
Video
Nyhedsbrev
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tilsendt tre gratis postkort
* indicates required
COPYRIGHT
Tina Hee har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside.
Unika værkerne er beskyttet imod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstlling osv.
ifølge den danske ophavsretslov.Ønsker du at gøre brug af billeder eller andet fra denne hjemmeside,
bedes du kontakte Tina Hee på tlf: +45 2128 5803/ mail: arttinahee@gmail.com
atelier Tina Hee | Brogårdsvej 26, 1.sal| 2820 Gentofte | Tlf.: +45 21 28 58 03 | arttinahee@gmail.com | CVR-nummer: 32691064