(+45) 21 28 58 03

JOHANNES SOM UNIKA BRONZESKULPTUR.


Bronzeskulpturen Johannes er et symbol på alle mennesker, på dig og mig og vores rejse gennem livet. 


 
En sød historie:

En Johannes skulptur er blandt andet solgt som gave til et bryllup.
Mads Laudrup har købt den i gave til sin bror Andreas af den grund, at han havde sans for skulpturen/rejsekammeraten og ikke mindst, at når man gifter sig, så får man en rejsekammerat her i livet, og det var min Johannes et symbol på til denne bryllupsgave fra bror til bror. For mig er det en kæmpe glæde! Her kan du læse historien bag "rejsekammeraten" Johannes:

Denne mand på cykel kalder Tina Hee for Johannes. Det samme navn havde hovedpersonen fra H.C. Andersens ”Rejsekammeraten”, der netop er et eventyr om selve livets rejse. Tina Hees ”Johannes” er på samme måde et symbol på alle mennesker, på dig og mig og vores rejse gennem livet, og han er da også blevet motivet i de skulpturer, som kunstneren arbejder med.
Tina Hees kunst udtrykker i det hele taget den nysgerrighed overfor alt levende, stort som småt, som H.C. Andersen var en ren mester i at skildre.Om skulpturen:

Unika bronzeskulpturen måler 28 cm i højden og 21 cm i bredden, og jeg har et stort udvalg af unika skulpturer af Johannes i mit atelier i en variation af spændende nuancer. Johannes som vinprop er for tiden udsolgt.


 
Unika bronzeskulptur af min rejsekammerat Johannes.
21 cm bred og 28 cm høj.
Unika bronzeskulptur af min rejsekammerat Johannes.
21 cm bred og 28 cm høj. Unika bronzeskulptur af min rejsekammerat Johannes.
21 cm bred og 28 cm høj. Unika bronzeskulptur af min rejsekammerat Johannes.
21 cm bred og 28 cm høj.
Unika bronzeskulptur af min rejsekammerat Johannes.
21 cm bred og 28 cm høj. Unika bronzeskulptur af min rejsekammerat Johannes.
21 cm bred og 28 cm høj. Her ser du foto fra fotosession ved stranden. Her tager vi fotos af Johannes som skulptur og som vinprop, smukt fremvist sammen.
Bronzeskulptur af min rejsekammerat Johannes på vinprop.
Den perfekte gaveide til kvinden eller manden, der har alt.
Her ser du foto fra fotosession ved stranden. Her tager vi fotos af Johannes som skulptur og som vinprop, smukt fremvist sammen.
Fotoet, som du ser her, er taget i  mit atelier. Et par eksempler af Johannes med et af mine malerier i baggrunden. Her ser du et udvalg af unika skulpturen af rejsekammeraten Johannes foran et af mine malerier i mit atelier. Her ser du et udvalg af unika skulpturen af rejsekammeraten Johannes foran mine malerier i mit atelier.
Referencer
Jeg synes du maler nogle dejlige billeder, som er åbne for fortolkninger, jeg beundrer dine teknikker, ”look” og uforudsigeligheden i dine billeder. Jeg tror sgu du bliver en stor maler!

Fotograf Leif Schiller (Leifie)

Jeg kan godt forstå, at mange af Tinas malerier hedder noget med "Glad i låget" - for det bliver man, når man betragter dem.

Winnie Elsborg, Elsborg Grafisk ApS

"Gå vejen og dans" er titlen på billedet, det er lige sådan mit liv skal være fremover, jeg er rigtig glad for, at du kom forbi og jeg fik billedet med hjem, nu kan det hjælpe mig godt på vej videre i livet... ligesom din Johannes.     Charlotte Fæster
                                                    
Seriøsitet og humor følges ad med høj hat og stok
du ligner den fine og dygtige kunstner du er. Credo herfra... Fine værker, fin indstilling og smukke værdier du viser frem i ord og sfære... 
Video
Nyhedsbrev
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tilsendt tre gratis postkort
* indicates required
COPYRIGHT
Tina Hee har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside.
Unika værkerne er beskyttet imod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstlling osv.
ifølge den danske ophavsretslov.Ønsker du at gøre brug af billeder eller andet fra denne hjemmeside,
bedes du kontakte Tina Hee på tlf: +45 2128 5803/ mail: arttinahee@gmail.com
atelier Tina Hee | Brogårdsvej 26, 1.sal| 2820 Gentofte | Tlf.: +45 21 28 58 03 | arttinahee@gmail.com | CVR-nummer: 32691064